ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: «Η ανοχή τέλειωσε» διαμηνύουν στη δημοτική αρχή οι εργαζόμενοι του δήμου

Καταγγέλλουν απαξίωση των υπηρεσιών

Με υψηλούς τόνους διατυπώνεται η αντίθεση του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο Μεσολογγίου σε χθεσινή απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου για μετακινήσεις προϊσταμένων σε τμήματα της τεχνικής υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Ενώ καιγόταν ο ΧΥΤΑ την δημοτική αρχή την απασχολούσε πως για μία ακόμη φορά θα μετακινήσει – χειραγωγήσει – εκδικηθεί; (μάλιστα με τρόπο μη νόμιμο) προϊσταμένους νευραλγικών υπηρεσιών και πως θα «οργανώσει» «καλύτερα» την τεχνική υπηρεσία.

Πραγματικά δεν υπάρχει πλέον λογική.

Δεν είναι παιχνίδι ο Δήμος δυστυχώς.

Δεν βρίσκουμε λογική στις συνεχείς μετακινήσεις ίδιων στελεχών.

Δεν βρίσκουμε λογική γιατί ενώ ο ΧΥΤΑ καιγόταν (θα επανέλθουμε σε αυτό…) το μόνο που ενδιέφερε τον Δήμαρχο, ήταν η μεθόδευση μετακινήσεων χειραγώγησης και ρεβανσισμού (και υπόψιν!!!!! δεν έχουμε δει ακόμη το σύνολο των «μετακινήσεων», έπονται και άλλες…) και μάλιστα παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίες ΣΥΝΕΧΩΣ επισήμαναν τη μη νομιμότητα.

Δεν βρίσκουμε λογική στο αντί να συμβουλεύεται τα πολύπειρα στελέχη του Δήμου, συμβουλεύεται άσχετους με το αντικείμενο και την τοπική αυτοδιοίκηση, «ειδικούς» του συνεργάτες με αποτέλεσμα να οδηγείται στα βράχια η λειτουργία του δήμου

Κύριε Δήμαρχε και κύριοι συμβουλάτορες ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Υπομονή κάναμε, καλή θέληση επιδείξαμε αλλά εσείς το εκλάβατε ως αδυναμία. ΚΡΙΜΑ!!!
Επειδή είμαστε πλέον σίγουροι ότι δεν έχουμε δει το πλήρες έργο ακόμη, έργο που μπορεί να περιλαμβάνει τελικά και ιδιωτικοποιήσεις (εξού και απαξίωση των υπηρεσιών;) προειδοποιούμε ότι η ανοχή ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

Ετοιμαστείτε ο καθένας παράγοντας αιρετός ή μη να αναλάβει τις ευθύνες του».

Πηγή: messolonghinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button