Αυτοδιοίκηση

Μεσολόγγι: Για "Μαυρογιαλούρους" μιλά ο Νίκος Καραπάνος

po-karapanos-fbΤα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό φαίνεται ήδη όχι μόνον από τις σελίδες που δημιουργούν οι υποψήφιοι αλλά και από τα μηνύματα τους, που δεν περιορίζονται μόνον σε δραστηριότητες αλλά και σε αιχμές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα γράφει στη σελίδα του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, που αφήνει σαφή υπονοούμενα ως προς τη νομιμότητα αποφάσεων  που δημοσιεύονται προφανώς από τον δήμο Μεσολογγίου, ενώ θέτει και ερωτήματα σχετικά με τις μεταδημοτεύσεις.

Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Καραπάνος:

“Φίλοι μου καλοί ενα ερώτημα πλανάται εδώ και λίγες μέρες μέσα μου! Πιστεύετε κύριοι της αυτοδιοίκησης ότι αυτά που υπόσχεστε και αυτά που υπογράφετε επειδή τα αναρτάτε στη Διαύγεια είναι και νόμιμα; Προσέξετε κύριοι γιατί σας παρακολουθούμε όλοι μας στενά και δε θα χαριστούμε σε κανένα σας! Οι εποχές των Μαυρογιαλούρων τελειώνουν. Μόνο με απτά επιχειρήματα και έργα θα σας πιστεύουμε πλέον, καλές οι μακέτες αλλά τα προβλήματα συσσωρευμένα. Καλό επίσης θα ήταν διοικούντες τον δήμο μας να μας ενημερώσετε έως ποτέ θα είναι ανοιχτές οι καταστάσεις για μεταδημοτεύσεις και εσωτερικές μετακινήσεις λόγω μόνιμης κατοικίας; Κρατήστε φίλοι μου τη προσωπική δέσμευση , ότι η δημοτική ομάδα μας παρακολουθεί και ενημερώνεται για όλα! Θα επανέλθουμε σύντομα με νεώτερα !!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button