ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Φυλλορροεί ο συνδυασμός «Δήμος για τα παιδιά μας»

Ανεξαρτητοποιήθηκαν και οι Γιώργος Καραπαπάς και Γιώργος Κοντογιάννης από τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης του δήμου Μεσολογγίου, «Δήμος για τα παιδιά μας».

Στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης ο Γ. Καραπαπάς ανέφερε ότι «η παραίτηση του κ. Αγαθάγγελου Κότσαλου, υποδηλώνει σαφέστατα και τρανταχτά ότι ο κύκλος του συνδυασμού αυτού έχει πλέον ανεπιστρεπτί κλείσει». Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοντογιάννης δεν ειθυμεί να συμμετάσχει σε μία «εκλογική παρωδία ενός ακόμη επικεφαλή».


Οι ανακοινώσεις:

«Από την αρχή της ενασχόλησής μου με τα κοινά επέλεξα η επικοινωνία μου με τους δημότες να γίνεται μέσω προσωπικών επαφών και όχι μέσω ανακοινώσεων. Οι συνθήκες όμως που διαμορφώνονται πλέον μετά την παραίτηση και του τρίτου κατά σειρά επικεφαλή του Συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας» με τον οποίο και εκλέχθηκα, με ωθεί σε αυτή την έγγραφη δήλωση, ώστε να καταστήσω σαφείς τις αποφάσεις μου.

Θεωρώ ότι ο Συνδυασμός «Δήμος για τα παιδιά μας», τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και ανέλαβα θέσεις ευθύνης κατά την άσκηση της διοίκησης του Δήμου μας, παρήγαγε σημαντικό έργο προς όφελος των δημοτών. Εργάστηκε για έναν καλύτερο Δήμο κι άφησε ως παρακαταθήκη αποπερατωμένα πολλά έργα και άλλα σε εξέλιξη. Άφησε αρκετές εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις έτοιμων προς Δημοπράτηση έργων καθώς επίσης και μελέτες για σημαντικά έργα οι οποίες παραδόθηκαν στην νέα δημοτική αρχή.

Μετά λύπης μου, δυόμιση χρόνια μετά, οι μελέτες αυτές παραμένουν στα συρτάρια. Επίσης πολλά έργα τα οποία δρομολογήθηκαν με δικές μας ενέργειες είτε δεν εκτελέστηκαν καθόλου, είτε καθυστερούν ή προβάλλονται και διαφημίζονται ως έργα της νέας δημοτικής αρχής του κ. Λύρου.

Η παραίτηση του κ. Αγαθάγγελου Κότσαλου, υποδηλώνει σαφέστατα και τρανταχτά ότι ο κύκλος του συνδυασμού αυτού έχει πλέον ανεπιστρεπτί κλείσει. Εκτιμώ ότι οποιαδήποτε προσπάθεια συνέχισής του, με εκλογή για ακόμη μια φορά τέταρτου κατά σειρά επικεφαλή, αγγίζει πλέον τα όρια του αστείου και της γραφικότητας.

Η επιλογή να συμπορευτώ περαιτέρω με το συνδυασμό, συμβιβαζόμενος με τις νέες συνθήκες δεν έχει καμία σχέση με την προσωπικότητά μου και με την πολυετή πορεία μου στα κοινά του Δήμου. Σεβόμενος τις αξίες μου, τους συνυποψηφίους μου και θέλοντας με καθαρότητα, όπως πάντα έκανα, να κοιτώ στα μάτια τους συνδημότες μου, δεν μου απομένει καμιά άλλη διέξοδος από το να δηλώσω την Ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας».

Η παρουσία μου όμως και η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης, είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξάλλου αυτό επιτάσσει ο σεβασμός στην τιμή που μου έκαναν οι συνδημότες μου να με εκλέξουν για μία ακόμη φορά ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Δηλώνω παρών στα κοινά. Δεσμεύομαι να συμβάλλω από την νέα μου θέση, είτε καταθέτοντας προτάσεις ή ασκώντας κριτική με γνώμονα πάντα το καλό του Δήμου.

Με Τιμή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

Η ανεξαρτητοποίηση από τον Συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» του Γιώργου Κοντογιάννη

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button