ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Εκτός Δημοτικής Αρχής ο Δημήτρης Ράπτης, πρόεδρος της Κοινωφελούς

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του αντιπροέδρου της Κοινωφελους Επιχείρησης

“Με αφορμή τις ενέργειες που έλαβαν χώρα την Παρασκευή στην Κοινωφελή Επιχείρηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι όλα τα γεγονότα τελούσαν εν γνώσει του Προέδρου κ. Ράπτη Δημήτριου”.

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου, με την οποία τίθεται εκτός Κοινωφελούς αλλά και της παράταξης της πλειοψηφίας ο κ. Δημήτρης Ράπτης.


Είχε προηγηθεί στις Νοεμβρίου 13 περιστατικό μεταξύ του κ. Ράπτη και του αντιπροέδρου της Κοινωφελούς κ. Σπανού, μετά από καταγγελία ότι ο δεύτερος, αφαίρεσε υπολογιστές της Κοινωφελούς χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Το συμβάν πήρε διαστάσεις και προκάλεσε ερωτήματα από την αντιπολίτευση

Από τον δήμο Μεσολογγίου υποστηρίζεται πως ο κ. Ράπτης ήταν αυτοπροσώπως παρών, χωρίς να εκφράσει ουδεμία αντίρρηση. “Η μετέπειτα συμπεριφορά του και η δημόσια δήλωσή του δεν έχει καμία εξήγηση και συνάφεια με την πραγματικότητα”, υπογραμμίζεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

“Δυστυχώς παρασυρόμενος από εξωθεσμικούς παράγοντες ή παραγοντίσκους που έχουν ως στόχο μόνο το “ανακάτεμα” και τον αποπροσανατολισμό προέβη σε άστοχες ενέργειες οι οποίες εξέθεσαν την δημοτική αρχή εξυπηρετώντας ιδιοτελή μικροσυμφέροντα τρωκτικών που δεν επιθυμούν την νομιμότητα και την διαφάνεια στην επιχείρηση και που σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Συνεπώς εξαιτίας των ενεργειών του, οι οποίες απέχουν από τους στόχους της εξυπηρέτησης του δημοσίου λειτουργήματος στη βάση της αλήθειας και της καλής συνεργασίας προς το κοινό καλό, σταμάτα η συνεργασία μαζί του αλλά και τίθεται εκτός της “Δημιουργικής Ανατροπής”.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button