Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (φωτο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη η οποία ήταν στις 14 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης που υλοποίησαν οι κοινωνικές Δομές, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα οι δράσεις περιλάμβαναν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, οξυγόνου και αρτηριακής πιέσεως από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας , οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους δικαιούχους του αλλά και σε συμπολίτες μας στην κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη , ενώ παράλληλα έγινε και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.


Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Ανάπτυξης Νίκου Καραπάνουκαι της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΓερασιμούλαςΓούργαρη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου λειτουργούν στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ – 16:00μ.μ.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button