Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Δωρεά στο Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού η ΕΨΥΠΕΑ διεκπεραίωσε την χρήση σημαντικής δωρεάς που δέχτηκε από τον Σύλλογο Association Femmes d’ Europe (Γυναίκες της Ευρώπης), ο οποίος εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Association Femmes d’ Europe χρηματοδότησε την προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού θεραπευτικού εξοπλισμού που είχε ως αποτέλεσμα την διαμόρφωση αίθουσας Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης.

Η αισθητηριακή ολοκλήρωση είναι μια προσέγγιση της εργοθεραπείας που αποτελεί σημαντική θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος. Η δωρεά αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του προγράμματος του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές και στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Για την δωρεά αυτή υπήρξε σημαντική η συμβολή της κας Κατερίνας Σερίφη (κάτοικος Βρυξελλών και σύζυγος του Μεσολογγίτη Νίκου Μπακανδρέα) η οποία έχει επισκεφθεί και αναγνωρίσει το έργο του Κέντρου Ημέρας. Η κα Σερίφη αποτέλεσε τον σύνδεσμο μεταξύ ΕΨΥΠΕΑ και του Συλλόγου Association Femmes d’ Europe.

Η ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου Association Femmes d’ Europe και ιδιαίτερα τις κ.κ. Κατερίνα Σερίφη και Βασιλεία Αργυράκη για την συνεισφορά τους στην επίτευξη των στόχων του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button