ΑυτοδιοίκησηΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Δήμαρχος κι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής ευχήθηκαν καλή χρονιά στους μαθητές (φωτο)

Μαζί με τους μαθητές στον αγιασμό ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος χαιρέτησε την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος  και μέλη της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν στην τελετή Αγιασμού σχολείων σε όλο το εύρος του Δήμου, για να ευχηθούν καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους στα σχολεία.


Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος παρευρέθηκε στο 1ο και 2ο  Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου, στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου, στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Λύκειο Μεσολογγίου καθώς και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

«Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής, που ανοίγει σήμερα, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Ο Δήμος μας βασιζόμενος στην ελπίδα του αύριο, στα παιδιά μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για την βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της σχολικής ζωής των μαθητών.

Ο  Κώστας Λύρος σημείωσε επιπλέον ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα στη σχολική κοινότητα για ό,τι ζήτημα χρειαστεί να διευθετηθεί.

«Από αρκετά νωρίς μεριμνήσαμε να κάνουμε τις αναγκαίες εκείνες παρεμβάσεις ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά αλλά και δρομολογήσαμε λύσεις σε απαιτητικά ζητήματα.

Η μάχη βέβαια  για την παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για την Δημοτική Αρχή και την έχουμε θέσει ως προτεραιότητά,  όμως είναι αναγκαία η συνεργασία όλων,  γιατί  τα προβλήματα στην εκπαιδευτική κοινότητα είναι ακόμη πολλά και θα πρέπει  με πίστη στην ατομική και συλλογική μας προσπάθεια να τα επιλύσουμε, ώστε να ανθίσει και να καρπίσει το εκπαιδευτικό έργο».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button