Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: χρησιμοποίησαν όνομα γιατρού για να εξαπατήσουν 65χρονη

Καινούργιο συμβάν προσπάθειας εξαπάτησης σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Μεσολογγίου όταν έγινε τηλεφωνική κλήση σε μια 65χρονη γυναίκα και μια γυναικεία φωνή κλαίγοντας της είπε ότι είναι στο νοσοκομείο χτυπημένη σοβαρά και χρειάζεται χρήματα.

Στην συνέχεια πήρε το ακουστικό ένας άνδρας ο οποίος συστήθηκε ως ο γιατρός Νικολακόπουλος από το νοσοκομείο – χωρίς να διευκρινίσει ποιο – λέγοντας στην 65χρονη ότι η κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά έχοντας κατάγματα σε όλο της το σώμα και χρειάζονται χρήματα για την νοσηλεία της κλπ.


Η 65χρονη αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης και κατευθείαν έκλεισε το τηλέφωνο. Απ’ ότι φάνηκε το τηλεφώνημα έγινε τυχαία καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει κόρη οπότε κατάλαβε γρήγορα ότι πρόκειται για απατεώνες.

Η οικογένεια θέλησε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό προκειμένου να προσέχουν οι ηλικιωμένοι κυρίως.

Επίσης το σημείο που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι ότι χρησιμοποίησαν το όνομα του κ. Νικολακόπουλου που τελευταία έχει δει το φως της δημοσιότητας με αφορμή την βοήθεια που προσέφερε ο γιατρός στο ατύχημα του Γιώργου Γεωργακόπουλου, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να γίνουν πιο πειστικοί.

Όλοι πρέπει να είναι υποψιασμένοι σε τέτοια τηλεφωνήματα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και πάλι το όνομα του εν λόγω ή άλλου γιατρού.

 

aixmi-news.gr

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button