Μεσολόγγι: Άτομο με μαχαίρι προκαλεί φθορές και κυκλοφορεί ελεύθερο (φωτο)

Σε νέα καταγγελία προχώρησε σήμερα ο γνωστος επαγγελματίας και πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Ντίνος Πασιόπουλος, σχετικά με την παραβατική συμπεριφορά ατόμου, που όπως φαίνεται, έχει βάλει «στο μάτι» την επιχείρησή του.

Το συγκεκριμένο άτομο, φερεται, σύμφωνα με τον κ. Πασιόπουλο, να έχει προκαλέσει εως σήμερα τέσσερις φορές φθορές στο κατάστημα του με μαχαίρι. Παρά τις καταγγελίες που έχει κάνει, εξακολουθεί να είναι ελεύθερος και μάλιστα, να κυκλοφορεί με μαχαίρι, όπως καταγγέλλει ο επιχειρηματίας που μάλιστα, δημοσιοποίησε φωτογραφία του φερόμενου δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά την πρόκληση νέων φθορών, τις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να προκαλεί μέρα – μεσημέρι!


«Ο συγκεκριμένος λεβέντης για τέταρτη φορά έκανε ζημιές με μαχαίρι στην είσοδο της επιχείρησης μας , δεν μας ενδιαφέρει το κόστος της ζημιάς αλλά ότι κυκλοφορεί καθημερινά με μαχαίρι μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας», γράφει συγκεκριμένα ο κ. Πασιόπουλος.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: μαχαίρι Μεσολόγγι Πασιόπουλος φθορές