ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Αντιδράσεις για την φημολογούμενη μετακίνηση ιατρών στην Παθολογική του Νοσοκομείου Αγρινίου

Ανακοίνωση της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών της Νοσηλευτικής Μονάδας του Μεσολογγίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών του νοσοκομείου Μεσολογγίου, κυκλοφόρησε «φήμη» ότι ετοιμάζεται η Διοίκηση να δώσει εντέλλεσθαι σε «ειδικευόμενους σε παράταση» από τη ΝΜ Μεσολογγίου προς ΝΜ Αγρινίου και συγκεκριμένα  στην Παθολογική για να καλύψει το πρόβλημα της κάλυψης εφημεριών.

Για να προλάβει «οποιοδήποτε…πρωτοπόρο», η Επιτροπή σημειώνει με ανακοίνωσή της τα εξής:


«1. Η μετακίνηση ειδικευομένων είναι παράνομη , και αν αυτό επιχειρηθεί , θα βρει την κατάλληλη απάντηση και νομικά.

2. Αν λένε ‘’ειδικευόμενοι’’ για να εννοήσουν ‘’ειδικοί’’ θα έπρεπε να ξέρουν ότι η κάλυψη της Παθολογικής Κλινικής της ΝΜ Μεσολογγίου βγαίνει με υπέρβαση του ορίου εφημεριών από τους ειδικούς , μόνο και μόνο για να λειτουργήσει εύρυθμα η κλινική. Το ίδιο ισχύει και με τους ειδικευόμενους που επί σειρά μηνών υπερβαίνουν το όριο εφημεριών.

3. Τυχόν επιμονή σε τέτοιου είδους μετακινήσεις θα βρει απέναντί της τη σθεναρή μας αντίσταση.

4. Σε περίπτωση που επιχειρηθεί με υποχρεωτικές εντολές ή εντέλλεσθαι , το μόνο που θα καταφέρει είναι από μια προβληματική κατάσταση (ΝΜΑγρινίου) στην κάλυψη των εφημεριών, να δημιουργηθεί μια ακόμη (ΝΜ Μεσολογγίου)

5. Η λύση στο εφημεριακό της Παθολογικής Κλινικής της ΝΜ Αγρινίου είναι η ενίσχυση με γιατρούς και όχι η μεταφορά ή η υποχρεωτική μετακίνηση . Προκήρυξη τώρα των κενών οργανικών θέσεων».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button