ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μεσολογγίου με τις κοινωνικές δομές του, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 24/12/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. βρέθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στην Κεντρική Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σκοπός μας ήταν μικροί και μεγάλοι να χαρούν μαζί μας και να δώσουν τις δικές τους ευχές αυτές τις άγιες ημέρες, για έναν καλύτερο κόσμο, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και χαμόγελα μοιράσθηκαν στους συμπολίτες μας ευχετήριες κάρτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα στελέχη των κοινωνικών δομών και γλυκίσματα ενώ παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους υπήρχαν παιδικές ζωγραφιές με θέμα τα Χριστούγεννα τις οποίες ζωγράφιζαν εκεί.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μεσολογγίου λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κέντρο Κοινότητας:2631363417-2631363431
Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631023192

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close