Άποψη

Μεσολόγγι: Αδιαφορία των υπευθύνων καταγγέλλει ο Δημ. Μακρής

po-makris3Ευθύνες σε αρμοδίους για τις χθεσινές καταστροφές από την νεροποντή στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου επιρρίπτει ο Δημοτικός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Δημήτρης Μακρής, σε σχετική δήλωση του.

Λέει συγκεκριμένα:

“Με την πρώτη μεγάλη βροχή φάνηκε η αδιαφορία  για ακόμα μια φορά των υπευθύνων και αναρωτιέμαι τι έχουμε να δούμε τον χειμώνα.

Οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ –ΤΟΕΒ έχουν τεράστιες ευθύνες , αφού ποτέ δεν προέβησαν στον καθαρισμό των ρεμάτων που έχουν μπαζωθεί κυριολεκτικά από χορτάρια, καλάμια και μπάζα , καθώς και στην συντήρηση των αντλιοστασίων , όπως και είχα επισημάνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Δ.Ε.Η  κρύβεται πάντα πίσω από μια “βλάβη”  και οι συμπολίτες μας με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν , προσπαθούν να ξαναστήσουν το νοικοκυριό τους.

Φτάνει πια η υποκρισία και η ανομία κύριοι, κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι και θα πρέπει να πληρώσουν.

Οι ζημιές που υπέστησαν οι συμπολίτες μας θα πρέπει να καταγραφούν και να αποζημιωθούν στο έπακρο.

Ο Εισαγγελέας θα πρέπει να επέμβει και να αποδώσει ποινικές  ευθύνες στους  αρμόδιους που έχουν την ευθύνη.

Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει η αδιαφορία και ο ΄΄ρατσισμός ΄΄ απέναντι στους Έλληνες πολίτες . Ας δείξουν τουλάχιστον  το ίδιο ΄΄ενδιαφέρον  ΄΄ που δείχνουν στους αθίγγανους , στα Hot spot και στους Λαθρομετανάστες !”

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close