Παναιτωλικος

Μελισσάς: Φυσική κατάσταση και οικογενειακό κλίμα τα σημαντικά

pan-mellisas

Στις προϋποθέσεις που υπάρχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να βρεθούν οι παίκτες του Παναιτωλικού σε καλή φυσική κατάσταση και να γίνουν οικογένεια στάθηκε ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο Μελισσάς που βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα μίλησε για την καλή δουλειά που γίνεται στα 3 – 5 Πηγάδια και στο δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Ποιο είναι το κέρδος που θα αποκομίσει η ομάδα από την παραμονή της στα 3 – 5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας;

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και θα μας βοηθήσει όλους. Μας βοηθάει και ειδικά με τους νέους παίκτες να δεθούμε, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να γίνουμε οικογένεια. Τα σημαντικά κομμάτια είναι αυτό και το να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση ενόψει πρωταθλήματος.

 

Το πρόβλημα χρόνου λόγω των μπαράζ θα μπορέσετε να το καλύψετε;

Πιστεύω θα το καλύψουμε, γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά όπως είπα. Το ότι βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση δεν είναι θετικό, αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετός ο χρόνος για να είμαστε έτοιμοι.

 

Σας προβληματίζει το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος ή πάτε με τη λογική ότι όλοι παίζουν με όλους;

Σίγουρα θα παίξουμε με όλους, αλλά θα βοηθούσε ένα πιο βατό πρόγραμμα στην αρχή, για να πάρουμε αποτελέσματα και να μπούμε με άλλο αέρα στο πρωτάθλημα. Αλλά και αυτοί οι αντίπαλοι που παίζουμε στην αρχή, με εξαίρεση το Π.Α.Ο.Κ. που δείχνει πολύ δυνατός και πιο έτοιμος, νομίζω είναι στα μέτρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button