Ροή Ειδήσεων

Μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Αιτωλ/νίας προσέφεραν εθελοντική εργασία στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

koi-ilektrologoi-xamogeloΤο Δ.Σ  του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ /νίας   Ο ΘΑΛΗΣ  ενημερώνει ότι ηλεκτρολόγοι-μέλη του σωματείου  προσέφεραν εθελοντική εργασία   στο  «Χαμόγελο του παιδιού» του Δήμου Αγρινίου .

Το “Χαμόγελο του παιδιού” είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός  που με κοινωνική ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό  αγωνίζεται  καθημερινά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών  που το έχουν ανάγκη.

“Είναι σημαντικό και πρωταρχικό κομμάτι  ειδικά στις εποχές που διανύουμε, να κατανοούμε τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία και να ενισχύουμε όσο μπορούμε την έννοια της προσφοράς μέσα από πράξεις  εθελοντισμού, πράξεις  που γίνονται  ακόμη πιο σπουδαίες και ουσιαστικές  όταν  επικεντρώνονται  σε παιδιά  και στις ανάγκες τους. Ο σύλλογος μας βρίσκεται και θα βρίσκεται  δίπλα στο « Χαμόγελο του Παιδιού»  υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο που με μεγάλο αγώνα  πραγματοποιεί καθημερινά. Ας κρατήσουμε στο νου μας και ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε αυτή την φράση του Ανδρέα Γιαννόπουλου (γιο του ιδρυτή του χαμόγελου του παιδιού Κων/νου Γιαννόπουλου)  που ονειρευόταν την πραγμάτωση αυτού του οργανισμού. « Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου.     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close