Δυτική ΕλλάδαΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ζητούν άμεση σύγκλιση ΓΣ και εκλογές

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από το διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο

Εβδομήντα πέντε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατέθεσαν αίτημα στο προσωρινό και διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν, έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που διορίστηκε το προσωρινό Δ.Σ. με απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου και δεν έχει συγκληθεί γενική συνέλευση.


«Δεν μπορεί ο σύλλογος να παραμένει χωρίς αιρετή διοίκηση για τόσους μήνες χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς τα μέλη του προσωρινού και διορισμένου Δ.Σ του Ε.Σ.Α

Κύριοι

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου υπ αριθμ.125/2022 της 15/7/2022 διοριστήκατε προσωρινή διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου ,η οποία σας υποχρεώνει να συγκαλέσετε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου για την διενέργεια εκλογών και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και των λοιπών διοικητικών οργάνων που προβλέπονται από το καταστατικό.

Έχουν ήδη περάσει τρεις μήνες από την απόφαση του Πρωτοδικείου και εξακολουθείτε να μην συγκαλείται γενική συνέλευση.

Σας τονίζουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς ,όπως και όλης της χώρας αντιμετωπίζουν την τρίτη διαδοχική και πιο δύσκολη κρίση των τελευταίων δεκατριών χρόνων της ενέργειας και της ακρίβειας ,με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί πολλά και σοβαρά προβλήματα για την επιβίωση τους.

Οι εξελίξεις αυτές απαιτούν να υπάρξει από την πλευρά του θεσμικού οργάνου του εμπορικού κόσμου αιρετή διοίκηση ,η οποία θα προσπαθήσει να αναδείξει,να προβάλει και να διεκδικήσει τις καλύτερες λύσεις για τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς.

Οι πιο κάτω υπογράφοντες ,μέλη του εμπορικού συλλόγου Αγρινίου σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα γεν .συνέλευση των μελών του συλλόγου με σκοπό την διενέργεια εκλογών.
Δεν μπορεί ο σύλλογος να παραμένει χωρίς αιρετή διοίκηση για τόσους μήνες χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button