Ροή ΕιδήσεωνΤέχνες

Μέλη της Αστρονομικής & Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδος σε έκθεση αστροφωτογραφίας

Έκθεση αστροφωτογραφίας στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή

Έκθεση διαστημικής Life in Space – Έκθεση αστροφωτογραφίας.

Η έκθεση διαστημικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα «Life in Space» λαμβάνει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή στην Αθήνα μέχρικαι τις 15/1/2024.


Προσφέρει μια μοναδική γνωριμία με τη συναρπαστική ιστορία της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο και τις συνθήκες διαβίωσης των αστροναυτών στο διάστημα.

Παράλληλα φιλοξενείται έκθεση αστροφωτογραφίας από Έλληνες αστροφωτογράφους, η συλλογή και επιμέλεια των φωτογραφιών έγινε από το Αστεροσκοεπίο Αθηνών. Επτά αστροφωτογράφοι μέλη της Αστρονομικής & Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος – “Ηρακλής” και του παραρτήματός μας στα Ιωάννινα “ΑΑΕΔΕ – Ανδρομέδα”, συμμετέχουν στην έκθεση με εκπλητικές αστροφωτογραφίες όπου κοσμούν την είσοδο της έκθεσης.

Οργανωμένη επίσκεψη σε ομάδες:

Μαι αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, σχολεία κάθε βαθμίδος μπορούν να την επισκεφτούν, πληροφορίες στη ιστοσελίδα της έκθεσης. https://lifeinspace.lavris.gr/

Λίγα λόγια για την έκθεση Life in Space:

Η έκθεση LIFE IN SPACE γίνεται σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), το “THE U.S. SPACE & ROCKET CENTER” και το Space Camp του, το “MARSHALL SPACE FLIGHT CENTER” της NASA και τον Ιταλικό Διαστημικό Οργανισμό (ASI).

Η έκθεση LIFE IN SPACE προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ιστορία της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο, καθώς και όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Μοναδικές κατασκευές, ιστορικά αντικείμενα-εκθέματα και μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα.

life in space (10)

life in space (11)

life in space (12)

life in space (13)

life in space (1)

life in space (2)

life in space (3)

life in space (4)

life in space (5)

life in space (6)

life in space (7)

life in space (8)

life in space (9)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button