ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ελλάδα: Έως 80% η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

Ο επικίνδυνος ιός φαίνεται ότι αποτελεί το… «φάρμακο» έναντι των τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφουν πολύ υψηλό ποσοστό μείωσης.

Μπορεί ο κορωνοϊός να αποτελεί έναν εξαιρετικά επικίνδυνο ιό και οι επιστήμονες με ολόκληρο τον πλανήτη να αναζητούν το εμβόλιο ωστόσο όπως αποδεικνύεται σε κάποιες περιπτώσεις κυριολεκτικά μας… σώζει τη ζωή!


Ο λόγος για τα τροχαία δυστυχήματα, για τα οποία φαίνεται ότι ο κορωνοϊός αποτελεί ένα πανίσχυρο «αντίδοτο», και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr καταγράφουν πτώση έως και 80% σε πολλές περιοχές της Επικράτειας εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

Παράλληλα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τα τροχαία ατυχήματα καταγράφουν μεγάλη πτώση σε ποσοστό άνω του 50% καθώς τα περιοριστικά μέτρα κίνησης των ιδιοκτητών οχημάτων έχει δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τον περιορισμό τους.

Σε όλα τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε πως η έντονη παρουσία των αστυνομικών σε όλους τους δρόμους και οι έλεγχοι που πραγματοποιούν στους ιδιοκτήτες οχημάτων έχει συνετίσει τους οδηγούς οι οποίοι φαίνεται ότι πλέον κινούνται με χαμηλότερες ταχύτητες και δεν πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν κάποιο τροχαίο.

Παράλληλα οι γνωστές σε όλους μας «κόντρες» που αποτελούν βασική αιτία πρόκληση θανατηφόρων τροχαίων δεν πραγματοποιούνται πουθενά στην Επικράτεια εξαιτίας του… κορωνοϊού με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να σώζονται ζωές και κυρίως νέων ανθρώπων!

Περισσότερα ΕΔΩ

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button