ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Mεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου του Αστακιώτη Β. Στράτου στην Αθήνα (φωτο)

stratos
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή στην παρουσίαση του βιβλίου  “Το ταξίδι της ζωής μου” του Αστακιώτη Βασίλη Στράτου στην Αθήνα
Την εκδήλωση, στην οποία μοιράσθηκε σε όλους το βιβλίο του δωρεάν, συνδιοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 6.5.2018, η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε) και οι εκδόσεις Aιτωλοακαρνανικός Τύπος, στη Στοά του βιβλίου Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου Αθήνα.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός, πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε και καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών και ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Λυκειάρχη Νώντα Νικάκη απο τη Βόνιτσα.
      Στην αρχή χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνηςκαι ο ιερέας πατήρ Βασίλειος Πόπης, Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς.
          Ακολούθως, οι κύριοι ομιλήτες: Αριστοτέλης Μιμμής, Επιτ. Δικηγόρος, πρ. Βουλευτής, -Νικόλαος Τέλωνας, πρ. Δήμαρχος Αμφιλοχίας – Αντινομάρχης, συγγραφέας και ο Διονύσιος Μπερερής, πρ. Σχ. Σύμβουλος Π.Ε, συγγραφέας, αναφέρθηκαν σε σημαντικές λεπτομέρειες και τόνισαν οτι το βιβλίο αποτελείπαρακαταθήκη για το μεγάλο όραμα του Βασίλη Στράτου, αυτό που ο ίδιος αγωνίστηκε για να υλοποιήσει, καταφέρνοντας σε πραγματικά δύσκολους καιρούς να πετύχει πολλά και να αναμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την πόλη του Αστακού.
  Στο τέλος, τον λόγο πήρε ο συγγραφέας του βιβλίου Βασίλης Στράτος, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό για την μεγάλη ανταπόκριση και την παρουσία του στην εκδήλωση και μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς, εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

περισσότερες φωτο ΕΔΩ
Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button