Αθλητισμός

Μεγάλη συμμέτοχη στην Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Α.

spo-epsnaΠολύ μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ.Α. στην Γενική συνέλευση της Δευτέρας 25 Ιουλίου που θα γίνει στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στείλει πληρεξούσια εκπροσώπησης

63 σύλλογοι αριθμός εντυπωσιακά μεγάλος για τακτική Γενική συνέλευση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην αντίστοιχη περσινή διαδικασία πήραν μέρος μόλις 9 ομάδες.

Οι ομάδες καλούνται βάσει της πρόσκλησης να εγκρίνουν ή όχι τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς (2015) και να υπερψηφίσου ή όχι τον προϋπολογισμό της επόμενης (2017).

Αναμφίβολα υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση  για προσέλευση ομάδων στην διαδικασία και  από την πλευρά της διοίκησης , αλλά και της παράταξης που διεκδίκησε την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α το καλοκαίρι του 2014. Από τις δηλώσεις συμμετοχής φαίνεται ότι τα κατάφεραν αρκετά καλά.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν   δύσκολη για την διοίκηση της Ένωσης  καθώς για πρώτη φορά ομάδες αποχώρησαν πριν ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καταγγέλλοντας την  διαιτησία, υπήρξε για 4η συνεχόμενη χρονιά αποτυχία του πρωταθλητή της Α΄ Ε.Π.Σ.Α να κερδίσει την άνοδο του στην Γ΄ εθνική. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι η αρραγής και ενιαία διοίκηση που πρόεκυψε από τις  εκλογές του 2014 πλέον δεν υφίσταται καθώς οι καταγγελίες που έγιναν από τον πρώην γενικό γραμματέα της Ένωσης για την πολίτικη της διοργανώτριας έμειναν αναπάντητες  από τον πρόεδρο.

Στόχος της διοίκησης είναι να δώσει μέσω της υπερψήφισης του διοικητικού και  οικονομικού απολογισμού, αλλά και του προϋπολογισμού μια απάντηση ότι η πλειοψηφία των σωματείων στηρίζει και εγκρίνει τις επιλογές της διοίκησης. Μοιάζει αρκετά πιθανό να τα καταφέρει. Να σημειώσουμε εδώ ότι κατά δήλωση του προέδρου τα σωματεία οφείλουν στα ταμεία της Ε.Π.Σ.Α.  από πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν περίπου 5000 ευρώ ενώ τον επόμενο μήνα πρέπει να καταβάλλουν και τα παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς και για τα νέα δελτία προκειμένου να συμμετάσχουν στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων που θα γίνουν στις 22 Αυγούστου.

Σίγουρα το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τακτική γενική συνέλευση που σχεδόν πάντα ήταν υποτονική. Δεν κρίνεται η παραμονή ή όχι της διοίκησης , αλλά το αποτέλεσμα θα έχει κυρίως  επικοινωνιακό  χαρακτηρα.

Γ.Μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button