Ροή Ειδήσεων

Μεγάλη συμμετοχή μαθητών στην εκπαιδευτική δράση στο Αγρίνιο για την ανακύκλωση (φωτο)

anakyklose-mple-kadous (8)
Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών από Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου πραγματοποιείται η ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου με σύνθημα: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους».

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. με θέμα: «Ανακύκλωση και Προστασία του Περιβάλλοντος – Θεσμική Υποχρέωση, Κοινωνική Στάση».

anakyklose-mple-kadous (1)

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Γκούντας αναφέρθηκε στην σημασία της εκδήλωσης: «Σήμερα εκπαιδεύουμε τα παιδιά του Δημοτικού στην Ανακύκλωση. Πολλές λάθος συσκευασίες καταλήγουν στους κάδους ανακύκλωσης. Αυτό δεν είναι μόνο η σημαντικότερη μορφή ρύπανσης αλλά πρόκειται και για σημαντική κατασπατάληση φυσικών πόρων. Ο Δήμος Αγρινίου κάνει μεγάλη προσπάθεια στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης. Μαθαίνουμε σήμερα στα παιδιά μας πως ανακυκλώνουμε, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στα σκουπίδια. Εξοικονομούμε φυσικούς πόρους προσφέροντας στην οικονομία. Όλοι μαθαίνουμε την χρήση των μπλε κάδων».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

anakyklose-mple-kadous (2)

Το πρόγραμμα συνεχίζεται το απόγευμα με ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, επί της οδού Πάνου Σούλου 11, στον 1ο όροφο (δίπλα στο κτήριο του Ο.Τ.Ε. Αγρινίου)

17:30μ.μ. – 20:00μ.μ ( Αίθουσα εκδηλώσεων Τ.Ε.Ε.- Πάνου Σούλου 11, 1ος όροφος)
– Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
– Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην διαχείριση της ανακύκλωσης. Ομιλητής: Δ. Πολιτόπουλος, πρόεδρος Ε.Ο.ΑΝ.
– Ανακύκλωση Αποβλήτων Συσκευασίας. Ομιλητής: Δ. Παπασωτηρίου, Υπεύθυνος Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας με ΟΤΑ της ΕΕΑΑ.
– Ανακύκλωση – Δείκτης Πολιτισμού, Εργαλείο Ανάπτυξης. Ομιλητής: Λ. Μπλέτσας, Πρόεδρος ΤΕΕ.
– Ανακύκλωση στον Δήμο Αγρινίου και Βιώσιμο Περιβάλλον. Ομιλητής: Χ. Νταλιάνης, Δ/ντης καθαριότητας & ανακύκλωσης Δ. Αγρινίου.
– Ανοιχτή Συζήτηση
– Βραβεύσεις μαθητών

anakyklose-mple-kadous (3)

anakyklose-mple-kadous (4)

anakyklose-mple-kadous (5)

anakyklose-mple-kadous (6)

anakyklose-mple-kadous (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button