Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Με μεγάλη προσέλευση και πολλές πτήσεις η κοπή πίτας στην Αερολέσχη Αγρινίου (φωτο & video)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Αερολέσχη Αγρινίου στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου, όπου βρίσκετε η έδρα και οι εγκαταστάσεις της.

Ο καλός καιρός ευνόησε την προσέλευση καθώς και την πτητική δραστηριότητα δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς χειριστές – μέλη της Αερολέσχης – να πραγματοποιήσουν πτήσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τον Δήμο Αγρινίου ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστόφορος Μπόκας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Κωστακόπουλος.


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από την εκδήλωση που ετοίμασε για την Αερολέσχη Αγρινίου ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης:

Ο Πρόεδρος της λέσχης κ. Κώστας Γρίβας στον λόγο του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Αερολέσχης για το 2019, οι οποίες ήταν πάρα πολλές και περιελάμβαναν αγώνες Αλεξιπτώτου πλαγιάς και συναντήσεις Paratrike καθώς επίσης και επισκέψεις σχολείων στον χώρο του αεροδρομίου. Επίσης μια σημαντική στιγμή ήταν η επίσκεψη Γάλλων χειριστών με τα αεροσκάφη τους που έμειναν στην πόλη για τρεις μέρες και πραγματοποίησαν πτήσεις θαυμάζοντας την περιοχή. Επίσης ενημέρωσε και για τις δράσεις που προγραμματίσθηκαν το 2020 και περιλαμβάνουν αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς στην πίστα της Παναγίας Βλαχέρνας στο Αγρίνιο τον Μάιο καθώς και αγώνες υπερελαφρών στο αεροδρόμιο τον Οκτώβριο. Φυσικά θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις κατά περίσταση.

Ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης στάθηκε στην άψογη συνεργασία της λέσχης με τον Δήμο Αγρινίου και στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγει η αεραθλητική δραστηριότητα στον εναλλακτικό τουρισμό. Ο κ. Χριστόφορος Μπόκας στάθηκε στην προσφορά της αερολέσχης στην πολιτική προστασία και στην σημαντική συνεργασία της υπηρεσίας με την λέσχη. Ο κ. Ευστράτιος Πετράκης στάθηκε στην προσφορά της αερολέσχης στην πυρασφάλεια, κάτι το οποίο αποκτά σημαντικές διαστάσεις ενόψει του φαινομένου κλιματικής αλλαγής και η συμμετοχή όλων των φορέων καθίσταται απο σημαντική μέχρι αναγκαία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ένας εκ των ιδρυτών της Αερολέσχης ο κ. Οδυσσέας Κατερινόπουλος.

Το φλουρί το βρήκε η Αναστασία Θεοδοσίου, η οποία κέρδισε το δώρο που ήταν ένα αερομοντέλο. Δώρο επίσης κέρδισε και ο μικρότερος της παρέας, ο Δημήτρης Σαμψώνας.

Πολλά μέλη (χειριστές) της λέσχης πέταξαν με τα αεροσκάφη τους προσφέροντας θέαμα και χαρά στους παρευρισκόμενους. Πέταξαν Υπερελαφρά, Μονοαιωρόπτερα, Αυτόγυρο και μηχανοκίνητα Αλεξίπτωτα Πλαγιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ερχόμενοι με τα αεροσκάφη τους, από την Αερολέσχη Μεσολογγίου ο Βασίλης Πρεβεζάνος και από την Αερολέσχη Αράξου ο Γιώργος Τακόπουλος.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button