Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο (φωτο)

Από τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιείται Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος), με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η αιμοδοσία αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.


Η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα και αρκετοί ήταν αυτοί που ανέμεναν να δώσουν αίμα και πριν τις οκτώ. Η αιμοδοσία θα διαρκέσει μέχρι μέχρι 2.30 μ.μ.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, Θύμιος Κομματάς δήλωσε: «Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νόμου Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος αιμοδοτών Αγρινίου. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα τους σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται.»

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, Δήμητρα Αβράμπου ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της για τη συμμετοχή του κόσμου, τονίζοντας ότι αν χρειαστεί η αιμοδοσία μπορεί να διαρκέσει και παραπάνω. Παράλληλα, ευχαρίστησε με θέρμη τους συνδιοργανωτές της αιμοδοσίας.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αιμοδοσία νοσοκομείο ΟΤΑ