ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Μεγάλες ζημιές άφησε πίσω η θεομηνία στην Μακρυνεία – αποκαρδιωτικές εικόνες

Αποκλεισμένοι οικισμοί, σημαντικές ζημιές σε υποδομές και σπίτια, είναι ότι άφησε πίσω της η πρόσφατη κακοκαιρία στην περιοχή

Πρωτοφανείς οι καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές της Μακρυνείας και του Αρακύνθου του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα τα χωριά της ορεινής Μακρυνείας, Μακρυνού, Μεσάριστα, Ποταμούλα έχουν πληγεί περισσότερο. Η Μακρυνού και οι οικισμοί Αγία Τριάδα, Άγιοι Απόστολοι, και Κυψέλη είναι αποκλεισμένοι γιατί εντός του οδικού δικτύου του χωριού και των οικισμών έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.

Επίσης, η πρόσβαση προς τα άλλα χωριά γίνεται μέσω Λιθοβουνίου καθώς οι δρόμοι από Μακρυνού προς Κάτω Μακρυνού και προς Δουνέικα έχουν σημαντικές ζημιές και η κυκλοφορία είναι αδύνατη. Λόγω αδυναμίας της πρόσβασης στις προκληθείσες ζημιές είναι αδύνατη η αποκατάσταση των ζημιών από τον ΔΕΔΗΕ και την ΔΕΥΑΑ με αποτέλεσμα το χωριό να είναι για 3η μέρα χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.


Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική όπως την περιέγραψε ο Πρόεδρος της ΤΚ Μακρυνούς Βασίλης Γαλατσίδας. Παρόλο που οι υπηρεσίες του Δήμου και της περιφέρειας από την πρώτη στιγμή είναι παρόν, το πρόβλημα είναι τεράστιο και θα χρειαστεί μέρες να ανοίξουν οι δρόμοι.

Τα μηχανήματα δουλεύουν όλες τις ώρες παρόλο αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την οδική πρόσβαση.

Δείτε τις φωτογραφίες του makrinianews:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button