ΘέατροΡοή Ειδήσεων

Τα “Μεγάλα, κίτρινα λουλούδια” άνθισαν το Σάββατο στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Τα “Μεγάλα, κίτρινα λουλούδια” άνθισαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην θεατρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κι άφησαν την ευωδιά τους στις ψυχές όλων, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου”. Η ανάρτηση του Ξενώνα Αγρινίου στο facebook συνεχίζει ως εξής:

“Η συγκλονιστική ιστορία της ηρωίδας, σε συνδυασμό με την καταπληκτική σκηνοθεσία και την καθηλωτική ερμηνεία της Ειρήνης Δαφνιά, μεταλαμπάδευσε σε όλους μας το μήνυμα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Ο Ξενώνας Αγρινίου θα συνεχίσει το έργο του δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους, αλλά θα συνεχίσει και τον αγώνα του στο κομμάτι της πρόληψης και της εξάλειψης του σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος, της έμφυλης βίας.

Και σ’ αυτόν τον αγώνα, η μεγαλύτερη δύναμή μας είστε όλοι εσείς, που με την παρουσία, την συμμετοχή και την στήριξή σας, βοηθάτε να “χτίσουμε” μαζί έναν κόσμο στον οποίο θα κυριαρχεί η ισότητα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η αγάπη…

Και σ’ έναν τέτοιο κόσμο, η βία δεν έχει καμία θέση.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς”.

Στην ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καλαντζής αναφέρει:

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του ξενώνα ήταν, για ακόμη μια φορά, συγκινητική.

Ευχαριστούμε, από καρδιάς τους συντελεστές του έργου, για την εξαιρετική σκηνοθεσία και την καθηλωτική ερμηνεία. Μέσω της θεατρικής τους τέχνης και με την ανιδιοτελή συμβολή και προσφορά τους, στέκονται αρωγοί στο έργο του ξενώνα και συμβάλλουντα μέγισταστην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close