Παναιτωλικος

Μέχρι τέλος της εβδομάδας στο Αγρίνιο ο Μαρινάκης – Από το εξωτερικό ο επιθετικός

sup-nikos-marinakis
Στο Αγρίνιο αναμένεται εκτός απροόπτου σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Νίκος Μαρινάκης.

Ο 23χρονος πρώην δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού που βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε επαφή με ανθρώπους του Παναιτωλικού θα βρίσκεται στο Αγρίνιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να έχει συζητήσεις με την ομάδα και αν συμφωνηθούν οι όροι συνεργασίας, θα υπογράψει συμβόλαιο με τα «καναρίνια».


Από εκεί και πέρα ο σχεδιασμός συνεχίζεται με επαφές στο εξωτερικό για ακραίο και κεντρικό επιθετικό, ενώ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχουν στο τραπέζι και ονόματα από την ελληνική αγορά. Πάντως αυτό του Καρασαλίδη που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες διαψεύδεται επίσημα από ανθρώπους της ομάδας.

Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στα θέματα των τριών ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής, Κούσα, Κουτρομάνο και Παπάζογλου, με τους οποίους μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση για να αποφασιστεί το μέλλον τους στην ομάδα.

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button