Άποψη

Μέχρι που θα φτάσετε;

po-panagiotakopulos

Δήλωση Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με την «κινητικότητα» των δημοσίων υπαλλήλων αποδεικνύουν και στους πιο δύσπιστους ποιος κυβερνά,  ποιος αποφασίζει και ποιος απλά υλοποιεί!
Οι ίδιοι βουλευτές που πριν λίγες ημέρες ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο, καλούνται τώρα να ψηφίσουν τροπολογία που αλλάζει τη ρύθμιση των εξαιρέσεων από την κινητικότητα των καθηγητών!
Κάτω από άλλον ένα στυγνό εκβιασμό της τρόικα, οι βουλευτές ευτελίζονται, η κυβέρνηση υποκύπτει και η Βουλή μετατρέπεται σε απλό εργαλείο διεκπεραίωσης άλλης μιας απόφασης, των εκτός συνόρων της χώρας ηγεμόνων της.
Το ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα είναι περισσότερο από ποτέ ξεκάθαρο.
Το που οδηγείται η χώρα και ο λαός μας είναι περισσότερο από ποτέ δεδομένο.
Το μέχρι πότε θα ανέχονται τον προσωπικό και κοινοβουλευτικό εξευτελισμό τα μέλη της ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας οφείλει να απαντηθεί από τους ίδιους.
Τους απέμειναν «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», στην επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας περί συνεργατικού κοινοβουλευτισμού, όταν με τη στάση τους διαλύουν το σύνταγμα, διαλύουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κάνουν τους βουλευτές που αναδείχθηκαν στη Βουλή στο όνομα των πολιτών, συνώνυμο της υποταγής, της ανυποληψίας και της αυτοαναίρεσης του ρόλου τους!
Πώς να κρυφτούν αλήθεια πίσω από το δάχτυλό τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close