Ροή Ειδήσεων

Με τον Μάκη Βορίδη αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

koi-boridis-astynomikoi1Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.  Μάκη Βορίδη.

Από τη Ένωσή  , σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δ.Σ. , τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, όπως:

” α) ελλιπής στελέχωση υπηρεσιών από ανθρώπινη δύναμη και παλαιά υλικοτεχνική υποδομή που λόγω πολυετής χρήσης δεν προσφέρει στο βαθμό που πρέπει την ανάλογη βοήθεια-προστασία.

β) ατέλειες στο Τμήμα Μεταγωγών δικαστηρίων που δεν εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για συναδέλφους και κρατουμένους.

γ) ελλιπές νομικό πλαίσιο σχετικά με την διακομιδή ψυχικά ασθενών στα διάφορα ψυχιατρικά νοσοκομεία και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους συναδέλφους και τους διακομισθέντες.

δ) στέγαση υπηρεσιών σε άθλια κτίρια που είναι ντροπή για την αστυνομία( Α.Τ. Βόνιτσας) και αυτοκίνητα χωρίς air conditioner (Α.Τ. Κατούνας).
koi-boridis-astynomikoi2
ε) ίδρυση Α.Τ. Αερολιμένα Ακτίου.

στ) διαρκείς απασχόληση συναδέλφων σε πάρεργα όπως επιδόσεις-μεταγωγές-οικοδομικούς ελέγχους κ.α.

Ακόμη με τον κ. Βορίδη έγινε συζήτηση για τις θέσεις του κόμματός του σχετικά με τις αποφάσεις Σ.Τ.Ε. που αφορούν τα αναδρομικά προηγούμενων ετών και την επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012 όπως αποφάσισε το Σ.Τ.Ε.

Επίσης τέθηκε το πρόβλημα που αποτελεί όνειδος για όλη την κοινωνία σχετικά με το Αρθ.12 Ν.4387/16 που αφορά τις συντάξεις χηρείας.

Από τον τέως Υπουργό ζητήθηκε να πάρει το κόμμα του ξεκάθαρη θέση για όλα τα πιο πάνω ζητήματα χωρίς <<εάν>>, << όταν μπορέσουμε>>, <<έχετε δίκιο αλλά δεν μας το επιτρέπουν τα μνημόνια>> κ.α. ευφυολογήματα.

Απαντώντας ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ δήλωσε συμπαραστάτης στα προβλήματά μας αρκετά από τα οποία γνωρίζει, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις με οχλήσεις προς την Κυβέρνηση και το κόμμα του θα σταθεί δίπλα μας δίνοντας λύσεις σε όσο το δυνατόν πιο πολλά προβλήματα.”

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close