Δυτική Ελλάδα

Με το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νιας ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας

koi-nosokomeio-agriniou-neoΑπό την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας ανακοινώνεται ότι, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 28/2/2018, παραβρέθηκε για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και συντοπίτης μας, κ. Μιλτιάδης Ζαμπάρας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε συζήτηση και ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν και τις δύο  Νοσηλευτικές Μονάδες.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα παρακάτω:

— Λειτουργία και στελέχωση των ΤΕΠ της Ν.Μ. Αγρινίου (πρόσληψη 6 ιατρών).

— Το συμβασιακό καθεστώς  των επικουρικών ιατρών και του λοιπού προσωπικού καθώς και η εφημεριακή κάλυψη, από Γενικούς Ιατρούς των Κέντρων Υγείας, σε κλινικές των Νοσοκομείων.

— Η υποστελέχωση της Διοικητικής Υπηρεσίας στο Μεσολόγγι και η ενίσχυση των Νοσηλευτικών Τομέων και των δύο Νοσοκομείων.

— Η διαδικασία υλοποίησης των ατομικών συμβάσεων σε φύλαξη, καθαριότητα, σίτιση (εκδίδονται άμεσα τα αποτελέσματα).

— Η λειτουργία των ΤΟ.Μ.Υ. σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι και η διασύνδεσή τους με τα Νοσοκομεία μας(θα υπάρξουν εξελίξεις εντός του Μαρτίου).

— Η δρομολόγηση των ενεργειών που απαιτούνται για την εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών που θα γίνουν στο παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

“Όλα τα παραπάνω θέματα βρίσκονται σε δρόμο δυναμικής υλοποίησης και αναλήφθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές, να υπάρχει συνεχής και αμφίδρομη επικοινωνία για την επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωσή τους.”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button