Ροή ΕιδήσεωνΤέχνες

Με την έκθεση «Διάλογοι μέσα από Εικαστικό παιχνίδι» ολοκληρώθηκε η 1η Καλλιτεχνική Εβδομάδα (φωτο)

Από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Καλλιτεχνική Εβδομάδα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου με την έκθεση «Διάλογοι μέσα απο Εικαστικό παιχνίδι» .

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι καθηγητές του Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου Τσάτσος Γεώργιος και Νικόλαος και φιλοξενήθηκε στο Κτίριο Χρυσόγελου που υπάγεται στον Τομέα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος .


Η συμμετοχή ήταν μαζική.

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ευχαριστεί για την παρουσία τους μεταξύ άλλων τον π. Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιάκωβο Παλαιολόγο, την Προέδρο της τοπικής κοινότητας Ι.Π. Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή , τον Υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου και μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Παναγιώτη Μυλωνά , τον Αντιδήμαρχο Ξηρομερου Γερολυμο Σωτήρη, τον εικαστικό Δημήτρη Κρέτση και τη συντονίστρια της εκδήλωσης Σόφη Λαναρά, την Αποστολία Πάστρα για την συνολική βοήθεια της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Λένα και τον Νίκο Τσαρούχη, ιδιοκτήτες του Βιβλιοπωλείου «Πολύπλευρο- Τσαρούχης», για την υποστήριξή τους στο σχολείο, για την ευγενική τους προσφορά σε υλικά για τα εργαστήρια των εικαστικών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button