ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Με τα Δ.Σ. της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη Παναιτωλικού η Χριστίνα Σταρακά-τι προτάσεις κατατέθηκαν

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του ΓΦΣ Παναιτωλικός ζήτησε και είχε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Σύλλογο.

Αφού ευχαρίστησαν την κ. Σταρακά για τη σημαντική συμβολή της από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στην προώθηση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού και διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων» που πρόσφατα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατέθεσαν προτάσεις για τη συμμετοχή της Δημοτικής αρχής σε περαιτέρω έργα, όπως:


– Την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο (επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Προυσιωτίσσης, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης κ.α.) και την ενοποίησή του με το Δημοτικό Πάρκο, που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.

– Έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες νέοι και επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα (κακό οδόστρωμα, απουσία σήμανσης και διαγράμμισης, ελλιπής φωτισμός) από το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο.

– Τη μελέτη αξιοποίησης Δημοτικής έκτασης νοτιοανατολικά του γηπέδου Δοκιμίου, με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ κ.α.) και γηπέδων ποδοσφαίρου, που θα στεγάσουν τις ανάγκες των Σωματείων της πόλης.

“Τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν αναλυτικά υπόψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων και θα ζητηθεί η δέσμευσή τους να διεκδικήσουμε από κοινού την υλοποίησή τους”, καταλήγει η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button