ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Με συμμετοχή η εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι (φωτο)

Με Μπατζελή-Χρηστίδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, όπως ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου η πρώτη πολιτική της εκδήλωση μαζί με την Δημοτική Οργάνωση Μεσολογγίου με ομιλητές την Κατερίνα Μπατζελή και τον Παύλο Χρηστίδη.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:


Συζητήσαμε για την ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά, για την αγροτική παραγωγή και την έλλειψη εργατικών χεριών, για την πανεπιστημιακή αστυνομία και άλλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Δεν έλλειψε φυσικά και η αναφορά στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και την Αυτοδιοίκηση.

Η γεμάτη αυτή αίθουσα είναι ενθαρρυντικό στοιχείο το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία που βρισκόμαστε και με μια εντεινόμενη προεκλογική περίοδο στην οποία ο χώρος μας δέχεται αμφίπλευρη επίθεση φιλίας αποδεικνύοντας ότι είναι ο σταθερός πυλώνας της κοινωνίας στα θέματα που την απασχολούν. Η κοινωνία θα δώσει την απάντηση της στις επερχόμενες εκλογές γιατί κινούνται σε κενό σοβαρότητας.

Ευχαριστούμε τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button