Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Με συμμετοχή η διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ για την πολλαπλή σκλήρυνση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διαδικτυακή Επετειακή Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου με θέμα: «Συνήθη Ερωτήματα πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6:00 μ.μ. μέσω της διαδραστικής ψηφιακής πλατφόρμας Zoom με ταυτόχρονη ελεύθερη αναμετάδοση από το κανάλι της ΕΕΑΣΚΠ στο youtube.

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τον συντονισμό της Δημοσιογράφου κας Μαρίας Σιορώκου, με χαιρετισμούς από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, την Αντιδήμαρχο Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων κα Βίβιαν Σαμούρη και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων κ. Αντώνη Χαροκόπο.


Συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό και ομιλία της προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κας Μαργαρίτας Καραγιώργου με θέμα: «Τριάντα Χρόνια ΕΕΑΣΚΠ».

Ακολούθησε η Επιστημονική ενημέρωση από τον Ομότιμο Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο με θέμα: «Συνήθη Ερωτήματα πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση» και από τον Ψυχίατρο, τ. Διευθυντή ΕΣΥ και Πρόεδρο ΚΕ.ΚΟΙ.ΨΥ κ. Γεώργιο Μανωλέσο με θέμα: «ΣΚΠ: διαχείριση του άγχους της καθημερινότητας»

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής Εταιρίας Roche Hellas και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υποστηρίχθηκε από την Αντιδημαρχία Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά όσους μας τίμησαν και παρακολούθησαν διαδικτυακά και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της Επετειακής Επιστημονικής Εκδήλωσης.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button