Με συμμετοχή η απογευματινή αιμοδοσία στο Αγρίνιο (φωτο)

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και η Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Στην αιμοδοσία συμμετέχουν η Ακτίνα Εθελοντισμού Δήμου Αγρινίου και το Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου.


Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. «Η Πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2024 συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ευχόμαστε οι εθελοντές μας που χαρίζουν ζωή προσφέροντας το αίμα τους να συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις μας και να πολλαπλασιάζινται. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους αιμοδότησαν. Η τυχερή που κερδίζει το φλουρί είναι η Γεωργία Γκουρνέλου», έγραψε σε ανάρτηση ο Σύλλογος Αιμοδοτών.

Η αιμοδοσία συνεχίζεται έως τις 21:00 και οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

«Η συμμετοχή σας στην εθελοντική αιμοδοσία είναι σημαντική για την προσφορά ζωής σε άτομα που το χρειάζονται» τονίζει ο Σύλλογος.

Δείτε φωτογραφίες:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αιμοδοσία