Αυτοδιοίκηση

Με σημαντικά θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

po-perifereiako-amea3Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση που υπογράφει για την 9η Συνεδρίαση ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα θέματα της έγκρισης της δημοπράτησης της Μελέτης Αποκατάστασης Κατολισθήσεων στην Ε.Ο. «Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με Ε.Ο. 74», αλλά και η έγκριση της β’ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2014.

Επιπλέον, θα γίνει η εκλογή δύο τακτικών μελών και ενός αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και θα προταθεί η έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης προμηθειών του υποέργου «Λειτουργικές Δαπάνες ΔΤΕ/ Π.Ε Αχαΐας» που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 200.000€ για τη «Συντήρηση- Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Αχαΐας ΠΔΕ και επισκευή –συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας έτους 2013- 2014».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button