Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Με Μπακογιάννη, Παπαστεργίου, Βαληνάκη η ομιλία Παπαναστασίου στην Αθήνα – «Οι δεσμεύσεις μας έγιναν έργα» (φωτο, video)

Μπακογιάννης: «Ο Γιώργος για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι πρωταθλητής»

Με τη θερμή υποστήριξη των Αγρινιωτών της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιώργου Παπαναστασίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Στην προσωπικότητα του Δημάρχου Αγρινίου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης:


«Έχω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για έναν  σπουδαίο άνθρωπο, έναν αυτοδιοικητικό πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος, για όλους εμάς στην Αυτοδιοίκηση είναι  πρωταθλητής. Πρωταθλητής του ΕΣΠΑ γιατί δεν έχει αφήσει πόρο να πέσει κάτω, αναξιοποίητο. Κατάφερε να διπλασιάσει το ΒΑΑ, και αυτό πιστέψτε με είναι μεγάλη υπόθεση.

Είναι πρωταθλητής του Τεχνικού Προγράμματος, που να το πεις 200 εκατομμύρια στο Αγρίνιο. Το σπουδαίο είναι ότι τα χρήματα αυτά πιάνουν τόπο. Μιλάμε για απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.  Πρώτα απ΄όλα όμως είναι άνθρωπος. Ο Γιώργος έχει ακεραιότητα και ήθος. Αποτελεσματικός και φερέγγυος. Είναι στήριγμα για εμάς, για εσάς, για το Αγρίνιο. Γιώργο, καλή επιτυχία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης και ο πρώην Υπουργός Γιάννης Βαληνάκης.  

giorgos papanastasiou athina (9)

Η εκπαιδευτικός Ντόρα Μαργάρα συντόνισε την εκδήλωση.

Ακολουθούν σημεία της ομιλίας του Γιώργου Παπαναστασίου.

«Αγαπημένοι μου συμπατριώτες, Η καρδιά του Αγρινίου σήμερα χτυπά στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους, καθεμία και καθέναν  ξεχωριστά, για το μήνυμα που μαζί στέλνουμε. Θυμάμαι πριν από 4 χρόνια, στην ίδια αίθουσα, μας δώσατε εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας.  Κι εμείς τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. ότι είπαμε το κάναμε. Το Αγρίνιο έφυγε μπροστά σε μια πορεία δυναμική.

giorgos papanastasiou athina (1)

Σας κοιτώ στα μάτια, με καθαρή συνείδηση, και σας λέω ότι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, καταφέραμε πολλά. Οι δεσμεύσεις μας δεν έμειναν στα χαρτιά, δεν σκορπίστηκαν στον αέρα. Έγιναν έργα. Το Αγρίνιο έχει δίκαια κερδίσει  τη θέση του στον χάρτη της χώρας ως μια σύγχρονη πόλη. Το Αγρίνιο ξεχωρίζει για την πρόοδο και τη δυναμική του. Σήμερα, λοιπόν, εδώ, στην Αθήνα, όλοι εμείς εκφράζουμε την ίδια φωνή. Στις 8 Οκτωβρίου θα  συνεχίσουμε αυτή την πορεία προκοπής και προόδου.

Φίλες και φίλοι, ξεκινήσαμε με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βασισμένο σε συγκεκριμένες προτεραιότητες όπως οι αναπλάσεις, οι υποδομές, το πράσινο, ο πολιτισμός, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης. Θέλω κι εσείς να είστε υπερήφανοι γιατί πετύχαμε το στόχο μας.

Το Αγρίνιο είναι μία πόλη ανοιχτών οριζόντων με ανθρώπινο πρόσωπο.

Πετύχαμε πολλά σε τομείς που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη, ενώ δώσαμε  έμφαση σε θέματα αλληλεγγύης και πρόνοιας. Εκσυγχρονίζουμε και συντηρούμε τις υποδομές του Δήμου μας. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα όλων των πολιτών, ενισχύουμε την ποιότητα ζωής των Αγρινιωτών, δίνουμε αξία στη δημόσια περιουσία και δημιουργούμε προϋποθέσεις βιώσιμης τοπικής οικονομικής ανάπτυξης. Τα τελευταία 4 χρόνια υλοποιήσαμε

335 έργα για τον Δήμο Αγρινίου. Δώσαμε νέα ταυτότητα σε μεγάλες περιοχές με την ανάπλασή τους Δώσαμε ζωή σε γειτονιές  εγκαταλειμμένες και ξεχασμένες.

giorgos papanastasiou athina (5)

Είμαστε υπερήφανοι  γιατί  χτίζουμε για τις επόμενες γενιές.

Ήδη έχουμε θεμελιώσει το επόμενο ΕΣΠΑ με πυλώνα τη λίμνη ΤΡΙΧΩΝΊΔΑ και τις Δημοτικές μας Ενότητες. Η επόμενη θητεία μας ανήκει στις Δημοτικές Ενότητες.

Επί 9 χρόνια με στηρίζετε διαρκώς. Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμή μου.

Προσπαθώ να την τιμώ. Προσπαθώ να είμαι ωφέλιμος στον τόπο μου, σε όλους τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες. Εργάζομαι  σκληρά.

Δεν σκέφθηκα ποτέ στα δύσκολα να κρυφτώ. Συνεργάζομαι με όλη την κοινωνία. Τώρα, με αίσθημα ευθύνης, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και πάλι.

Αισθάνομαι ότι είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Θέλουμε την προκοπή του τόπου μας. Θέλουμε το Αγρίνιο δυνατό.

Δουλέψαμε εντατικά, αποτελεσματικά, με συνέπεια. Προχωρήσαμε με αφοσίωση στο όραμά μας και την πίστη ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο. Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας. Σήμερα, είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα. Έχουμε  την εμπειρία να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο Αγρίνιο για το μέλλον μας. Με τη στήριξη όλων των Αγρινιωτών, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε».

giorgos papanastasiou athina (6)

giorgos papanastasiou athina (7)

giorgos papanastasiou athina (8)

giorgos papanastasiou athina (2)

giorgos papanastasiou athina (3)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. πολιτικάντηδες, κομματικοι τρόφιμοι, κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι που αν δεν ζούσαν δημοσια δαπάνη θα πέθαιναν της πείνας. Τώρα προσπαθούν με περίσσιο θράσος να μας πείσουν ότι εμείς ζούμε σε άλλη διάσταση και τα έργα που γίνονται Εδώ δεν τα βλέπουμε. Μάλλον θα είναι σαν τα θαύματα των Αγίων της εκκλησίας που τα βλέπουν μόνον οι πιστοί αυτούς που κολλούσε ο Σωτήρας τους Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στο Αγρίνιο των δέκα χιλιάδων και τολμούν οι θρασύτατοι να λένε στο νομό με την τελευταία θέση σε ανάπτυξη στην Ελλάδα Όσον αφορά το Αγρίνιο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

  2. Γιώργο που είναι οι βουλευτές του Κόμματος σου; τι συμβαίνει και δεν ήταν εκεί; μήπως σύμπτωση; ούτε ο φίλος σου ο Λιβανός; Σου ετοιμάζουν να πάθεις γκαζο μεγάλο. Κάποιος έλεγε, μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις. Ψύλλοι στον κόρφο σου. Οι αμαρτίες εδώ πληρώνονται Γιώργο. Τρέχα τώρα να σε βοηθήσει ο εκ Ναυπακτίας μεριά. Ότι εσπειρες θα θερίσεις. Καληνύχτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button