Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Με μεγάλη συμμετοχή ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αμφιλοχίας

Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή δρομέων, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Αμφιλοχίας.

Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες που έφθασαν στην πόλη της Αμφιλοχίας από όλη την Ελλάδα και η γενική συμμετοχή στον αγώνα έφθασε περίπου τους 300 αθλητές. Ο αγώνας διεξήχθη με καλές καιρικές συνθήκες και η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν καθηλωτική για τους αθλητές, σημαντική συμβολή τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης που πήρε η Τροχαία Αμφιλοχίας για την απρόσκοπτη διοργάνωση του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου καθώς επίσης και η παρουσία του ΕΚΑΒ.
Οι τρεις πρώτοι στη γενική κατηγορία των 10 km είναι ο Ματσούκας Κώστας (χρόνος 38:19,13)ΓΕΑ Αγρινιου, δεύτερος ο Δρουδάκης Αλέξανδρος (χρόνος 38:48,26) ΣΔΥ Γρεβενών και τρίτος ο Αρλέτος Θεόδωρος (χρόνος 40:42,67) Ανεξάρτητος. Πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία 35-49 τερμάτισε ο Νίκος Στάμος (χρόνος 45:05,75) από το Σύλλογο Δρομέων Άρτας, αστυνόμος στο τμήμα τροχαίας Αμφιλοχίας.
Οι τρεις πρώτοι στη γενική κατηγορία των 5 km είναι οι: Μουρτζιάπης Ευάγγελος (χρόνος 16:43,05) MARATHON CLUB δεύτερος ο Καρέτσος Γιάννης (χρόνος 17:28,38) Σύλλογος Δρομέων Ι.Π. Μεσολογγίου και τρίτος ο Γρίβας Γαβρίλης (χρόνος 18:33,66) ΣΔΥ Αγρινίου.
Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ


Δείτε φωτο ΕΔΩ


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button