Γεγονότα

Αγρίνιο: Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία στο ΤΕΕ (φωτο)

geg-aimodosia-tee5

Διήμερο αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείου και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών για χθες Πέμπτη, στο  Εσπερινό Σχολείο Αγρινίου από τις 6:30 μμ έως 8:30 μμ  και σήμερα από τις 8:00 πμ έως 2:00μμ στην αίθουσα του ΤΕΕ Αγρινίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική, αφού δεκάδες άνθρωποι κατέφθασαν στους χώρους όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία για να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο.geg-aimodosia-tee6

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, πραγματοποιείται η εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου, τον Σύλλογο Εθελοντών αιμοδοτών και σήμερα,  με τη βοήθεια και του ΤΕΕ. Η αιμοδοσία σήμερα πήγε πολύ καλά, ο κόσμος συμμετείχε και έδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει την προσπάθειά μας. Το αίμα ποτέ δεν είναι αρκετό, πρέπει να δίνεται, οι ανάγκες είναι πολλές. Ενόψει Πάσχα το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφές : το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσε να δώσει κανείς στους συνανθρώπους του που το έχουν ανάγκη είναι το αίμα. Η οικονομική κρίση να μη γίνει και κοινωνική. Να μη χάσουμε την αλληλεγγύη μας , να δίνουμε τη φροντίδα μας στον συνάνθρωπο», λέει ο Άγγελος Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

geg-aimodosia-tee1 geg-aimodosia-tee2 geg-aimodosia-tee3 geg-aimodosia-tee4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button