Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Με καθυστέρηση, επικυρώθηκε η απόφαση για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ Αγρινίου στους πολυτέκνους

Με έγγραφό της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου επικύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου αναφορικά με την «Επέκταση κοινωνικού τιμολογίου ΔΕΥΑΑ 2019 για τους πολύτεκνους».

Το θέμα είχε έρθει με επιμονή από την αντιπολίτευση στο Συμβούλιο από την αντιπολίτευση, που ρωτούσε γιατί καθυστερούσε η υλοποίηση της απόφασης. Είναι χαρακτηριστικό πως η απόφαση του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης, λήφθηκε τον Μάιο του 2017.


Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εισήγηση της ΔΕΥΑΑ, θα γίνει μείωση 50% στο τιμολόγιο ύδρευσης της Επιχείρησης για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των πολυτεκνικών Συλλόγων Αγρινίου, Περιχώρων και Ματαράγκας.

Μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση, για να τύχουν της μείωσης, είναι να προσκομίσουν στη ΔΕΥΑΑ βεβαίωση μέλους από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου, Περιχώρων και Ματαράγκας κάθε έτος. Το μέτρο αφορά ακόμη και τις πολύτεκνες οικογένειες που τα παιδιά τους έχουν ενηλικιωθεί.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου η έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της δημοτικής επιχείρησης:

«Με συνέπεια συνεχίζουμε τη στήριξη στην πολύτεκνη οικογένεια και διατηρούμε ψηλά στην ατζέντα μας την κοινωνική πολιτική. Όλη την διάρκεια της θητείας μας βρισκόμαστε σε ανοικτό και ειλικρινή διάλογο με τα μέλη των πολυτεκνικών Συλλόγων ώστε να δίνουμε πάντα λύση στα προβλήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Βασίλειο Καρακώστα και τον Αντιπρόεδρο Μίμη Σκορδόπουλο γιατί με τις συντονισμένες ενέργειές τους μπορέσαμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button