ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Με καλεσμένο τον Περιφερειάρχη στο Emileon η χθεσινή βραδιά για τον Παναιτωλικό

Η χθεσινή βραδιά στο Emileon Sports Center βρήκε για πρώτη φορά τους ανθρώπους του Παναιτωλικού χωρίς το άγχος της δύσκολης χρονιάς και της παραμονής και περιελάμβανε έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, το Δ.Σ. και ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας, μπορεί να μην έκαναν κάποια γιορτή έκαναν όμως ένα τραπέζι στον πολυχώρο του Emileon έχοντας προσκαλέσει τον Περιφερειάρχη και την σύζυγό του.

Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και φιλική αλλά οι συζητήσεις περιελάμβαναν σχεδόν όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής, γι’ αυτό και τράβηξε αρκετά αργά! Φαίνεται ότι υπάρχει καλή χημεία μεταξύ του Νεκτάριου Φαρμάκη και των ανθρώπων του Παναιτωλικού και αμοιβαίο ενδιαφέρον για ζητήματα της περιοχής που ξεπερνούν τα αθλητικά πράγματα.

Η συνάντηση ήρθε μετά την από κοινού παρακολούθηση του αγώνα Παναιτωλικός-Βόλος που έληξε με νίκη της αγρινιώτικης ομάδας και την οποία ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε οικογενειακώς μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας.

Η αμοιβαία εκτίμηση και οι εκατέρωθεν ιδέες για αθλητικά και όχι μόνο πράγματα επιβεβαιώθηκαν από ένα ακόμη γεγονός που οι άνθρωποι του Παναιτωλικού το μέτρησαν πολύ: ο Νεκτάριος Φαρμάκης ήταν το μόνο πολιτικό πρόσωπο της περιοχής που έκανε εγκάρδιο τηλεφώνημα στους ανθρώπους της διοίκησης την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, όταν και επισημοποιήθηκε ότι και του χρόνου ο Παναιτωλικός θα είναι στην μεγάλη κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button