ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Mε επιτυχία η εκδήλωση του Λαογραφικού της ΓΕΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ετήσιας μουσικοχορευτικής γιορτής που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 σε αίθουσα της πόλης.

      Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα – χαιρετισμό από τον έφορο του Λαογραφικού  Ομίλου της Γ.Ε.Α.  κο Δ. Καπώνη,  ενώ αμέσως μετά λόγω και της παρουσίας του συνόλου των χορευτριών και χορευτών, ακολούθησε η κοπή της πίτας του Ομίλου.

      Στην συνεχεία την σκυτάλη πήρε το παιδικό τμήμα του Ομίλου το οποίο επιδεικνύοντας μια θαυμαστή τεχνική αλλά και μια σοβαρότητα στις κινήσεις του, απέσπασε το πιο ζεστό και διαρκές χειροκρότημα της βραδιάς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ακολούθησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων τα οποία μέσα από την ιδιαίτερη χορευτική παιδεία που διαθέτουν πιστοποίησαν για μια φορά ακόμη την σημαντική δουλειά που συντελείται σε καθημερινή βάση στις εκπαιδευτικές δομές του Λαογραφικού Ομίλου της  Γ.Ε.Α.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της χώρας μας με τη συμμετοχή  όλων  των παρευρισκόμενων και κάτω από τους ήχους της ορχήστρας του Μ. Μπραχόπουλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εφορία του Λαογραφικού Ομίλου της Γ.Ε.Α., για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του με τις οικογένειες τους, καθώς επίσης τον χοροδιδάσκαλο του Ομίλου κο Γιώργο Τσελίκα και τη συνεργάτιδα του κα Ασπασία Κρικώνη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστεί, τους επιχειρηματίες  του Αγρινίου (όπως αυτοί καταγράφηκαν  στο επίσημο έντυπο της εκδήλωσης), οι οποίοι  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε την λαχειοφόρο αγορά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button