Δυτική Ελλάδα

Mε επιτυχία εκδήλωση των Ναυπάκτιων της Πάτρας (video)

pol-nafpaktioi-patra1

Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κ. Καρνάρος
[Αντιπρόεδρος Εταιρίας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος] Με μεγάλη κατάνυξη και με πρωτοφανή κοσμοσυρροή ο Σύνδεσμος Ναυπακτίων Πάτρας «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» γιόρτασε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, τα 122 χρόνια ζωής του. Τελέστηκε στον ομώνυμο ιδιόκτητο Ιερό Ναό του προστάτη του Συνδέσμου ιερομάρτυρα Αγίου Χαραλάμπους πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, έγιναν βραβεύσεις παλιών προέδρων του συνδέσμου, συντελεστών και παραγόντων προόδου και μικρές σχετικές ομιλίες.

pol-nafpaktioi-patra11

Τιμήθηκε επίσης για πολλοστή φορά ένα στέλεχος παλιό του Συνδέσμου με σημαντική προσφορά στο σύνδεσμο κατά τη θητεία του 1993 – 1999, ο νυν πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και πρόεδρος του Συλλόγου Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» καθηγητής κ. Γιάννης Πορφύρης. Σήμερα τιμήθηκε σαν ιδρυτής του οργάνου του συνδέσμου «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΦΩΝΗ» και διευθυντής της τα πρώτα 4 χρόνια ζωής της.

Ως γνωστόν ο κ. Γιάννης Πορφύρης κατά την θητεία του πρωτοστάτησε σε πολλά επιτεύγματα, όπως την απόκτηση ιδιόκτητου γραφείου μαζί με τον τότε πρόεδρο συντ. Λυκειάρχη κ. Κώστα Κονίδα, την ανακαίνιση του σεισμόπληκτου ιδιόκτητου Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους και πολλές εκδηλώσεις. Ο ίδιος ο τιμηθείς Ναυπάκτιος, έχει ανακηρυχθεί το 2.000 ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του Συνδέσμου Ναυπακτίων Πάτρας, για την δωρεά του ποσού του 1.000.000 δραχμές για τον εσωτερικό καλλωπισμό του Ιερού Ναού.
Μετά την εκδήλωση ο σύνδεσμος δεξιώθηκε τους καλεσμένους στον προαύλιο χώρο του ναού με μικρογεύμα, αναψυκτικά κ.λ.π., προσφορά του καταστήματος ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ που εδρεύει στο Ρίο. Φυσικά η συνάντηση έκλεισε με χορό Ρουμελιώτικο που στιγμιότυπα θα δείτε σε βίντεο.

 

pol-nafpaktioi-patra2

pol-nafpaktioi-patra3

pol-nafpaktioi-patra4

pol-nafpaktioi-patra5

pol-nafpaktioi-patra6

pol-nafpaktioi-patra8

pol-nafpaktioi-patra9

pol-nafpaktioi-patra10ΠΗΓΗ: etolpatrenews.blogspot.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button