ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Με επαγγελματίες της Μητρόπολης ο Γ. Παπαναστασίου-πρόθεση του να επιστρέψουν τα αστικά στη Σουλίου

Ικανοποιημένοι οι επαγγελματίες από τις απαντήσεις του δημάρχου

Θετικές είναι οι εξελίξεις για το θέμα των αστικών ΚΤΕΛ στην Παναγία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται η αφετηρία να επιστρέψει στην οδό Σουλίου.

Μετά την πρώτη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχής της Μητρόπολης, με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αγρινίου Δημήτρη Τζιώλη (την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου), μία νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, αυτή τη φορά με το Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.


Η όλη εξέλιξη, δείχνει πάντως την καλή πρόθεση της δημοτικής αρχής να βρεθεί λύση, αντιλαμβανόμενη το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μεταφορά της αφετηρίας.

Δήμαρχος και επαγγελματίες συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Αγρινίου, με τον κ. Παπαναστασίου να δεσμεύεται πως θα δοθεί προτεραιότητα στις εργασίες ανάπλασης επί της οδού Οδυσσέα Ελύτη, με σκοπό να επιστρέψουν μέσα στους επόμενους 3 με 4 μήνες τα αστικά στην Παναγία (οδό Σουλίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αν και στο -απώτερο- μέλλον η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η αφετηρία των αστικών λεωφορείων να μεταφερθεί στην οδό Καλυβίων, όταν φυσικά ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες αναπλάσεις, η στάση στην οδό Σουλίου θα παραμείνει.

Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες, μετά το τέλος της συνάντησης, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από το πλάνο της Δημοτικής Αρχής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι προς το παρών. Θα κάνουμε 3-4 μήνες υπομονή και περιμένουμε ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα, μιας και το θέμα είναι ζωτικής σημασίας. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε γιατί για εμάς είναι θέμα επιβίωσης» ανέφεραν χαρακτηριστικά στο agriniopress.gr.

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες από τα λουκέτα σε καταστήματα της περιοχής, που έχουν ενταθεί, όπως λένε, το τελευταίο διάστημα:

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button