ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Με εννέα θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

Κεκλεισμένων των θυρών

O πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση (Κεκλεισμένων των Θυρών), την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:00 μ.μ, σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών για λήψη απόφασης των κάτωθι θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έκθεση Τριμηνιαίας Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Β Τριμήνου 2020.

2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2020.

3. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ( Ο.Ε.Υ) του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.

4. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού πολυσύχναστων Παραλιών για το έτος 2021 Λιμεναρχείου Λευκάδος.

5. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού πολυσύχναστων Παραλιών για το έτος 2021 Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

6. Έγκριση αιτήματος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου για την παραχώρηση χρήσης αιθουσών κτιρίου του παραρτήματος Δημοτικού Σχολείου Αστακού για την μεταφορά του ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ.

7. Έγκριση αιτήματος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου για την παραχώρηση χρήσης αιθουσών κτιρίου του Γυμνασίου Κανδήλας για την μεταφορά του ΚΔΑΠ Κανδήλας.

8. Αποδοχή και Κατανομή ποσού για Λειτουργικές Δαπάνες Σχολείων (Γ Κατανομή 2020).

9. Ορισμός μελών για την Επιτροπή Καταγραφής ακίνητης και κινητής περιουσίας των συγχωνευθέντων Συνδέσμων Διαχείρισης Σ.Α 1ης, 2ης, 3ης και 4ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button