ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Με… απώλειες το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, λόγω Covid (φωτο)

Αποφασίστηκε η συμμετοχή του δήμου στην γενική απεργία της 6ης Απριλίου

Πολλές απουσίες καταγράφτηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, που όπως φαίνεται επηρεάζεται απο την έξαρση της Covid Που καταγράφεται τις τελευταίες μέρες την περιοχή.

Αυτό ήταν κάτι μάλιστα που επισημάνθηκε απο τον πρόεδρο του σώματος Νίκο Καζαντζή που τόνισε πως ίσως χρειαστεί η επόμενη συνεδρίαση να γίνει ξανά μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να επιτευχθούν περισσότερες παρουσίες και να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος διασποράς.


Ο κορωνοϊος, έχει «χτυπήσει» τις δυο μεγαλύτερες παρατάξεις του Συμβουλίου.

Να σημειωθεί πως η απουσία του δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, αλλά με ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Αγρινίου, που δεν μπορούσαν να αναβληθούν.

Εκτος ημερήσιας διάταξης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμος Παπανικολάου, έθεσε το θέμα της συμμετοχής του δήμου στην πανελλαδική απεργία της 6ης Απριλίου, με κλείσιμο των υπηρεσιών του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του δήμου στην κινητοποίηση. Ο τρόπος όμως είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος ο κ. Παπαναστασίου, αφού καταγράφτηκαν κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς το ενδεχόμενο να κλείσει ο δήμος την ημέρα της απεργίας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button