ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Με αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Αντιπροσωπεία αιρετών, ακαδημαϊκών και μελών φορέων από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος χθες Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η πραγματοποίηση μια πρώτης γνωριμίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και η διερεύνηση της δυνατότητας για διεύρυνση της αδελφοποίησης του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον Δήμο του Lawrence στο Kansas των ΗΠΑ.


Παρόντες στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Διαμαντόπουλο ήταν: ο Michael Dever, Αντιδήμαρχος και εκλεγμένος Δήμαρχος του Lawrence (αναλαμβάνει τον Δεκέμβριο του 2024), ο Bob Schumm, Πρόεδρος της Επιτροπής των Αδελφοποιημένων Πόλεων, Επικεφαλής της Αδελφοποίησης των Οινιαδών-Lawrence, ο Ken Albrecht, Πρόεδρος της Αδελφοποιημένης πόλης Εutin της Γερμανίας, ο Dennis Christilles, Καθηγητής Θεάτρου του Πανεπιστημίου Κάνσας και Συντονιστής του Θεατρικού Προγράμματος Ανταλλαγής Φοιτητών στο εξωτερικό από το 1997, η Νancy Albrecht, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Εκπαίδευση, μέλος του Συμβουλίου Αδελφοποιημένων Πόλεων και η Sandra Schumm, Συνταξιούχος Καθηγήτρια Ισπανικών, μέλος της επιτροπής “Φίλοι των Οινιαδών”.

diamantopoulos hpa (3)

diamantopoulos hpa (2)

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button