ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Με «500αράκι» Fiat στην Αθήνα ο Πάπας Φραγκίσκος (video)

Αν και αρχικά προτάθηκε στον Πάπα Φραγκίσκο κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα να χρησιμοποιήσει πολυτελή και θωρακισμένα αυτοκίνητα από τον στόλο της Αστυνομίας και της υπηρεσίας συνοδείας επισήμων, που χρησιμοποιούν όλοι οι ξένοι αρχηγοί κρατών, που επισκέπτονται την Αθήνα, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ήταν ανένδοτος.

Ζήτησε ένα μικρό Fiat “500αράκι” και μάλιστα χωρίς καμία θωράκιση.

Με αυτό το όχημα κάνει όλες τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα. Και με το ίδιο αυτοκίνητο, που του παραχωρήθηκε από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Αθήνα, θα μετακινηθεί και στη Λέσβο, την οποία θα επισκεφθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη χώρα μας, σύμφωνα με το real.gr.

Αγρινιώτης, που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και αποθανάτισε την πομπή με τη συνοδεία του Πάπα, με το ποντίφικα στο «φιατάκι»


Ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε να είναι λιτός και στη διαμονή του, οι Έλληνες αξιωματούχοι, που οργάνωσαν τα μέτρα ασφαλείας του ταξιδιού, του πρότειναν να μείνει σε κάποιο από τα πολυτελή ξενοδοχεία, που βρίσκονται είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στην παραλία. Ωστόσο ο Πάπας αποφάσισε να μείνει στην αποστολική μόνη της Αγίας Έδρας, στο Ψυχικό.

Ζήτησε, επίσης, αν και η επίσκεψή του θα πραγματοποιηθεί με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται για τις επισκέψεις αρχηγών κρατών, να μην διαταραχθεί η ζωή της πόλης, η καθημερινότητα και οι μετακινήσεις των κατοίκων, λόγω των μέτρων ασφαλείας που θα τεθούν σε ισχύ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button