Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου βοήθησαν στη σωτηρία του Brain (φωτο)

Ασυνείδητος, είχε πυροβολήσει εξ επαφής το σκυλί στο κεφάλι

Στους μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου ανήκει μία συγκινητική πράξη αγάπης, που χρήζει επιβράβευσης.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την διάσωση ενός αδέσποτου σκύλου που ασυνείδητος πυροβόλησε στο κεφάλι.


Μετά από πρωτοβουλία της καθηγήτριας του σχολείου κ. Ελένη Τεμεκονίδου, οι μαθητές συνεισέφεραν οικονομικά ώστε ο «Brain», όπως τον ονόμασαν, να ακολουθήσει την απαραίτητη αγωγή και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε και περισώθηκε από φιλόζωους της Φιλοζωικής Δράσης Ναυπάκτου έκανε γνωστό το περιστατικό. Εκεί, η κ. Τεμεκονίδου είδε το χτυπημένο σκύλο και πρότεινε στους μαθητές της να βοηθήσουν, ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του «Brain», και σε μια πράξη αγάπης βοήθησαν στη διάσωση. Ο κτηνίατρος Ανδρόνικος Μελισσαράτος ανέλαβε την θεραπεία ενώ πλέον μένει μία ακόμη επέμβαση ώστε να κλείσει το κρανίο.

Η σελίδα του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου που με την αγάπη τους και την ευαισθησία τους συνέβαλαν και αυτά οικονομικά στη διάσωση του Brain, του αδέσποτου σκυλάκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής…

Ο Brain αποδείχτηκε μαχητής και τα παιδιά συναγωνιστές του!».

Δείτε εικόνες:

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button