Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μαθητές: “Ντροπή για την Λευκάδα η χωματερή”

Η σημερινή πορεία των μαθητών στην κεντρική αγορά της Λευκάδας, αλλά και η παρουσία τους στο δημαρχείο, απέδειξαν τη δυναμική και την σοβαρότητα της νέας γενιάς απέναντι σε ζωτικά προβλήματα.

Δίπλα τους καθηγητές και σύλλογοι γονέων . Τα σκουπίδια δίπλα από τα σχολεία τους είναι θέμα ποιότητας ζωής και το σημαντικότερο, υγείας. Τα συνθήματα όπως ” Ντροπή για την Λευκάδα η χωματερή, θέλουμε η πόλη μας να είναι καθαρή”, κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της πορείας και της παρουσία τους έξω από το διοικητήριο.

Αντιπροσωπεία των μαθητών συναντήθηκε με τον αναπληρωτή δήμαρχο, Γιάννη Λιβιτσάνο, και το δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Τυπάλδο μια και ο δήμαρχος βρισκόταν στην Κέρκυρα για πολύ σημαντικό ραντεβού. Ο κ. Καλός όμως είχε δεχτεί αντιπροσωπεία των μαθητών και των Συλλόγων Γονέων την προηγούμενη ημέρα όπου τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις κινήσεις που κάνει από τότε που ανέλαβε προκειμένου να δοθεί άμεση λύση… “Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 95% της λύσης του προβλήματος των σκουπιδιών. Το 5% εξαρτάται από το υπουργείο . Μπορεί και σε ένα μήνα από τώρα να έχουμε τελειώσει.

Το maximum είναι οι δύο μήνες για να λυθεί το θέμα.”, είπε ο κ. Λιβιτσάνος απαντώντας στα γεμάτα αγωνία ερωτήματα των παιδιών για το πότε θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν μάθημα χωρίς αυτή την απαίσια , επικίνδυνη μυρωδιά. “Ο δήμαρχος από την εκλογή του και μετά ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα των σκουπιδιών. Προσπαθούμε να λύσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα που κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν”, θα συμπληρώσει…


lefkadapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button