ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Διάκριση μαθητή από το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου στην Μαθηματική Ολυμπιάδα

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 έγινε η 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2021 «Αρχιμήδης», τα αποτελέσματα της οποίας εκδόθηκαν την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Οι έξι πρώτοι μαθητές (εκ των οποίων οι 4 πρώτοι πήραν το Α Βραβείο) θα αποτελέσουν την Ελληνική Ομάδα, που θα λάβει μέρος στην Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων. Οι επόμενοι έξι μαθητές που παίρνουν το Β Βραβείο αποτελούν την αναπληρωματική ομάδα.

Ο μαθητής Δημήτριος Μάριος Καμμένος της Γ τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, πήρε Β βραβείο και συμπεριλαμβάνεται στην αναπληρωματική ομάδα, ο μοναδικός από την Αιτωλοακαρνανία.

Σε δύσκολους καιρούς και σε αντίξοες συνθήκες η επιμονή, το όνειρο και η εργατικότητα δείχνουν τον δρόμο της προόδου και του μέλλοντος.


“Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου συγχαίρουμε τον Δημήτριο Μάριο και την οικογένειά του για την διάκριση, το ήθος και την επιμονή του. Ευχόμαστε καλή πρόοδο, ανοιχτούς ορίζοντες, καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους τους τομείς”, καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button