Δυτική Ελλάδα

"Μαθαίνω για την ανακύκλωση – Φροντίζω το περιβάλλον"

epi-anakyklosi-alkyoni1

H Περιβαλλοντική Ομάδα  του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» και φέτος πραγματοποιεί τη δράση “μαθαίνω για την ανακοίνωση-φροντίζω το περιβάλλον”.

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου η ομάδα πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην παραλία του Γριμπόβου, στα πλαίσια της οποίας συνέλεξε ανακυκλώσιμα και μη υλικά από τους γύρω χώρους.

epi-anakyklosi-alkyoni2

Η ανακοίνωση της “Αλκυόνης”:

Ας ανακυκλώσουμε όλοι μαζί…
Και φέτος, πιστοί στο ραντεβού μας, απασχολούμενοι και προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», πραγματοποιούμε τη δράση μας ‘‘Μαθαίνω για την ανακύκλωση – Φροντίζω το περιβάλλον’’.

Σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης, τόσο των ίδιων των απασχολουμένων του Κέντρου όσο και των κατοίκων της πόλης μας, σε θέματα οικολογίας, διοργανώνουμε πληθώρα εσωτερικών και εξωτερικών δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, με ενημερωτικό χαρακτήρα και βιωματικό τρόπο, αναφορικά με την ανακύκλωση και τα οφέλη της.

epi-anakyklosi-alkyoni3

Έτσι, η περιβαλλοντική μας ομάδα τη Δευτέρα 26 Μαΐου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην παραλία του Γριμπόβου, στα πλαίσια της οποίας συνέλεξε ανακυκλώσιμα και μη υλικά από τους γύρω χώρους, έκανε διανομή έντυπου υλικού και προσέφερε στα τοπικά αναψυκτήρια / εστιατόρια χειροποίητες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, θέλοντας να προωθήσουμε μία θετικότερη στάση ως προς την προστασία του περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button